Papieren editie – Buitenland

Noorderlicht heeft in principe twee papieren uitgaven per jaar. Zodra de nieuwste versie uitkomt is deze op te halen uit de rekken van het P.C. Hoofthuis, en wordt deze tijdens borrels en andere activiteiten onder de Nordomleden verspreidt. Natuurlijk houden we ook rekening met leden in het buitenland, bijvoorbeeld tijdens uitwisselingen.

Daarvoor bieden we twee mogelijkheden.
Als eerste kunnen we een exemplaar reserveren, waarna deze op afspraak in Nederland opgehaald kan worden. Dit is met name aan te raden voor uitwisselingsstudeten. Bij terugkomst in Nederland ligt dan zowel de winter- als de zomereditie van het academisch jaar klaar.
Daarnaast is het mogelijk om, op eigen kosten, een exemplaar opgestuurd te krijgen. Deze mogelijkheid is vooral bedoelt voor leden die langere tijd of permanent in het buitenland verblijven, maar zeker ook mogelijk voor uitwisselingsstudenten. Mochten er andere leden dichtbij wonen, bijvoorbeeld als er meerdere leden in één stad op uitwisseling zijn, kunnen we ook één groot pakket met meerdere exemplaren sturen om de kosten te drukken.

In het contactformulier hieronder kan je, als je in het buitenland verblijft, een editie van Noorderlicht aanvragen. Mocht je van de optie om voor meerdere personen in één pakket een exemplaar op te sturen gebruik willen maken, laat één persoon dan het formulier invullen.

Let op: deze opties bieden we alleen aan leden van SVS Nordom aan.